Danmark sex sex under menstruation

Jeg har en kæreste og det sidste halve år har jeg lagt mærke til jeg faktisk har mest lyst til sex med ham når jeg har menstruation, hvorfor har jeg mere lyst til. årig kvinde har haft samleje under menstruationen, efter hunvar stoppet med p-piller en måned Når man dyrker sex, udløser det mange gode hormoner. Mange par har sikkert tænk på om man kan (eller må) have sex under menstruation. Helt kort: Det kan man godt. Men i nogle tilfælde er visse risici involveret. May 1, - Der er kvinder, som har ekstra meget lyst til sex i dagene under deres menstruation. De føler sig mere kvindelige og tættere på deres krop i.

Feb 28, - Så slog tanken om sex under mens mig. Men ærligt talt, så synes jeg ikke det er for lækkert. Har læst lidt rundt på nettet og sådan, men gad. årig kvinde har haft samleje under menstruationen, efter hunvar stoppet med p-piller en måned Når man dyrker sex, udløser det mange gode hormoner.

Du bliver ikke gravid den dag du har sex under menstruationen, men de sædceller der kommer ind i dig under menstruationen kan overleve indtil der kommet er.

Sex under menstruation, kan man det?

årig kvinde har haft samleje under menstruationen, efter hunvar stoppet med p-piller en måned Når man dyrker sex, udløser det mange gode hormoner. Du bliver ikke gravid den dag du har sex under menstruationen, men de sædceller der kommer ind i dig under menstruationen kan overleve indtil der kommet er.

Apr 11, - Hun anerkender, at der ligger et tabu omkring det at have sex, når der er besøg fra Rødby (indsæt selv flere ordspil om menstruation). Men det Hvordan har du det med oralsex under menstruation? danske restauranter.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail