Holstebro sex skole sex

Feb 7, - Dette års Uge Sex omhandler blandt andet deling af nøgenbilleder og i den landsdækkende Uge Sex-kampagne, som skolen er en del af. Ungeteamet er et socialpædagogisk tilbud i Holstebro Kommune. Det er til unge med særlig støtte behov jævnfør servicelovens bestemmelser om. Alle skoler i Holstebro Kommune har lærere, pædagoger eller sundhedsplejersker . Der, hvor vi henvi- ser til materialer fra Sex & Samfund, kan du finde dem. Dette forløb handler om pubertet. Formålet med forløbet er, at eleverne udvikler deres viden om de fysiske og psykiske forandringer, der kan opleves i.

Folketingsmedlem åbner uge sex - Kampagne i Holstebro Kommune - Ny rekordstor deltagelse

Feb 7, - Dette års Uge Sex omhandler blandt andet deling af nøgenbilleder og i den landsdækkende Uge Sex-kampagne, som skolen er en del af.

Feb 5, - Folketingsmedlem åbner uge sex - Kampagne i Holstebro Det er 8 elever fra Rolf Krake Skolen, som i oktober sagde ja til at få besøg af et. Feb 7, - Flere skoler i Holstebro Kommune deltager i de kommende uger i oplysningskampagnen Uge Sex. Blandt andet Halgård Skole, der.

Ungeteamet er et socialpædagogisk tilbud i Holstebro Kommune. Det er til unge med særlig støtte behov jævnfør servicelovens bestemmelser om. Alle skoler i Holstebro Kommune har lærere, pædagoger eller sundhedsplejersker .

Der, hvor vi henvi- ser til materialer fra Sex & Samfund, kan du finde dem. Læseplanen er blevet til i et tæt samarbejde mellem folke-skoler, privatskoler, friskoler og efterskoler, sundhedsplejenog organisationen Sex og Samfund.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail