Tantra massage for mænd tantra kursus

Så er et 'tantra kursus for par' lige noget for jer. er osv. valgte min mand & jeg at tage på et Tantra massage weekend kursus hos Sanne i Livsglædecentret. Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde. Sep 21, - Tantramassage, tantrakurser og -retreats. Få succes med at være dig! Få hovedet ned i Derfor tilbydes følgende kurser med rabat til mænd. Jan 30, - Dette weekendkursus handler om tantramassage og sanselig berøring. Jeg underviser step for step i tantramassage fra kvinde-til-mand og.

Tantramassage træning kursus på Samsø. fShare Du vil rejse hjem fra kurset, ikke bare med en fuld værktøjskasse til tantramassage, men med janne tantra. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening . he teaches Tantra Massage Therapists and facilitates workshops for men. Feb 26, - Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig.

Kursus i tantramassage - Mahamudrainstitut

Aug 9, - Aarhus Tantramassage og Psykoterapi. Loading. Jeg afholder kursus hver måned i Aarhus for små grupper af kvinder og mænd. Alle kan. Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde. Så er et 'tantra kursus for par' lige noget for jer.

er osv. valgte min mand & jeg at tage på et Tantra massage weekend kursus hos Sanne i Livsglædecentret.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail