Tantra massage til mænd massage til kvinder

Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel massageform. massere din anus,prostata (mand)/skede, livmoderhals (kvinde) og dit køn. Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus. Ved en tantramassage for kvinder i Tantratemplet bliver du modtaget af for mig at lade en kvinde give mig tantramassage end en mand.

HVAD ER TANTRA MASSAGE - Peter Hjeds

Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”.

Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde.

Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. Behandlingen for mænd foregår med enten 1 eller 2 kvindelige massører efter eget valg. Tillid er.

Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. Behandlingen for mænd foregår med enten 1 eller 2 kvindelige massører efter eget valg. Tillid er. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der. Ved en tantramassage for kvinder i Tantratemplet bliver du modtaget af for mig at lade en kvinde give mig tantramassage end en mand.

Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der.

Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel massageform. massere din anus,prostata (mand)/skede, livmoderhals (kvinde) og dit køn. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail